Datoerne er på plads!

👉 DATOER PÅ PLADS!

Screenshot 2019-10-26 17.06.16.png

Folketingets administration har bekræftet, at Folkebevægelsens borgerforslag bliver 1. behandlet i Folketinget tirsdag den 5. nov. kl. 13.

Behandlingen kan følges på direkte tv, enten via Folketingets tv-kanal eller på www.ft.dk/da/aktuelt/tv-fra-folketinget.

Når 1. behandlingen er slut, henvises forslaget til Udlændinge- og Integrationsudvalget. Under udvalgsarbejdet, dvs. mellem 1. og 2. behandling af forslaget, har udvalget mulighed for bl.a. at stille spørgsmål om forslaget til ministeren, indkalde ministeren til et samråd om forslaget eller modtage en gruppe borgere i foretræde om forslaget.

Hovedstiller Tone Olaf Nielsen og medstiller Michala Clante Bendixen har fået 15 min. foretræde for udvalget torsdag d. 31. oktober inden 1. behandlingen for at forklare baggrunden for borgerforslaget.

KRYDS FINGRE FOR AT VI KOMMER IGENNEM MED HELE ELLER DELE AF FORSLAGET ❤️

#rettilentrygbarndom
#dkpol
#borgerforslag
#sjælsmark
#avnstrup